Сделать стартовой  |  Добавить в избранное  |  RSS 2.0
О нас  |  Обратная связь
Киевские улицы - Новости Киева
 
Поиск по сайту: Расширенный поиск по сайту
Регистрация на сайте
Забыли пароль?



Киевские новости

Популярные
статьи
  • Зникло посвідчення
  • Як правильно давати дитині Цефікс?

  • Долгострои в центре ликвидируют



  • » Особливості створення інтернет-магазинів

    20 декабря 2013 | Компьютеры и интернет

    Особливості створення інтернет-магазинівВсе більше компаній робить акцент в своєму бізнесі саме на електронну комерцію. Здійснювати торгівлю через інтернет набагато вигідніше ніж утримувати звичайний офф-лайн магазин. З цим важко не погодитись. Проте, як і в будь-якій іншій галузі бізнесу, онлайн-торгівля має багато своїх нюансів та особливостей. Компанія Отакої.ком, відомий український розробник сайтів та інтернет-магазинів, розповіла про важливі моменти при створенні інтернет-магазину, які значно впливають на його функціональність та в кінцевому рахунку - на вартість.

    Керування базою товарів

    Перш за все, необхідно одразу визначити яка кількість товару буде розміщена на сайті. Якщо мова йде про кілька десятків, можна здійснювати оновлення інформації про товари (назву, наявність, ціну, характеристики) в ручному режимі, через адміністративну частину сайту. Якщо ж кількість товарів на вашому інтернет-магазині планується в кілька сотень або тисяч, необхідно одразу подумати над варіантом автоматизації процесу оновлення бази. В інакшому випадку, кількість часу, яка необхідна на оновлення товарів буде занадто великою і як результат, робота інтернет-магазину стане не ефективною. Якщо ви використовуєте будь-яку настільну програму обліку товарів, ви можете легко вивантажити базу в табличному форматі (xls, csv) та завантажити її на сайт. Вся інформація доступна в таблиці, автоматично оновиться і на сайті. Для того щоб оновити ціни для кількох тисяч товарів буде достатньо витратити лише кілька секунд.

    Реєстрація користувачів

    Серед компаній, які надають послуги створення сайтів та інтернет-магазинів, постійно тривають дискусії на тему - "Чи треба робити реєстрацію на сайті, обов'язковою умовою замволення товару?". Єдиної відповіді на це питання поки що немає. Рішення вам необхідно прийняти самостійно, спираючись на особливості свого бізнесу та своїх товарів. Якщо ви плануєте залучати постійних клієнтів, які будуть вертатись на сайт і здійснювати повторні замовлення, тоді є сенс передбачити реєстрацію та особистий кабінет. Це дозволить користувачу бачити історію своїх замовлень, а вам дозволить пропонувати знижки постійним клієнтам. Наприклад, для інтернет-магазину весільних товарів необхідність реєстрації є сумнівною, оскільки весілля, здебільшого, відбувається лише один раз. Тому розраховувати на повернення клієнта за новими товарами не варто. Якщо ж ви плануєте продавати електроніку, то при наявності хороших цін та сервісу, користувачі можуть вертатись знову і знову.

    Онлайн-оплата

    Наявність на сайті можливості одразу здійснити передоплату товару також викликає багато суперечок. Сучасний покупець вже звик до того, що він може оплатити товар після того як отримає його. Наявність наложених платежів у числених служб доставки, зробили післяоплату популярним методом розрахунку. Перевчити клієнта і змушувати його платити за "кота в мішку" буде доволі не просто. Як результат, це може призвести до втрати частини потенційних клієнтів. Звісно, існують товари, які не можливо продавати по післяоплаті, тому, рішення знову залишається за власником інтернет-магазину.

     
    | | Комментарии (0) | Распечатать
     
    Другие новости Киева по теме:

  • Біосумістні контактні лінзи для очей
  • Стабілізатори напруги – вихід для неякісних електромереж
  • Курсові та дипломні роботи
  • Митні послуги
  • Брендовая одежда по низким ценам – leboutique.com


  • Последние новости Киева
     
    Политика
    В бюджете Киева на 2022 год выделят средства на реконструкцию медицинских учреждений

    Мэр Кличко хочет вернуть Киеву районные советы

    Суд вероятно отменит незаконное решение об исполнении гимна в школах

    Из-за приезда президента Швейцарии в Киеве будут перекрытия на дорогах

    Записи, подтверждающие государственную измену Порошенко, слили в сеть

    Cтроительство в Киеве
    Послуги БТІ допоможуть вирішити будь-яке питання з будівництва

    Новостройка Rusaniv Residence приглашает будущих жильцов

    Решилась судьба долгостроя на улице Гончара

    Оформлення документів на нерухомість – важливе питання

    Киевский стадион «Старт» реконструируют в 2020 году

    Автомобили / Транспорт
    В Киеве планируют продолжать строительство метро

    В Киеве с 21 мая 2022 года поднимают стоимость проезда в маршрутках

    В киевском метрополитене могут переименовать станции

    Почему стоит купить квадроцикл сегодня?

    C 2022 года плата за проезд в общественном транспорте Киева существенно повысится



    Регистрация  |  Добавить новость  |  Обратная связь
    © 2009-2021, KIEVSTREET.NET, Перепечатка материалов приветствуется, но разрешена только при наличии гиперссылки на источник.