Сделать стартовой  |  Добавить в избранное  |  RSS 2.0
О нас  |  Обратная связь
Киевские улицы - Новости Киева
 
Поиск по сайту: Расширенный поиск по сайту
Регистрация на сайте
Забыли пароль?



Киевские новости

Популярные
статьи
  • Вивіз побутових відходів та сміття
  • Изготовление наклеек на заказ: Взгляд инженера

  • Долгострои в центре ликвидируют



  • » Сонячні окуляри: які будуть модними влітку 2023?

    10 июля 2023 | Мода и красота

    Сонячні окуляри: які будуть модними влітку 2023?Давно минули ті часи, коли сонцезахисні окуляри виконували одну-єдину функцію, а саме захисну. Сьогодні сонцезахисні окуляри — це виразний аксесуар у гардеробі модників і модниць. Ви можете не обмежувати себе одними сонцезахисними, а вдало комбінувати різні моделі з різним одягом, створюючи тим самим гармонійні та стильні іміджі.

    Сонцезахисні окуляри — від сонця і для стилю

    Про сонцезахисні окуляри ми найчастіше згадуємо, коли сонце стає активнішим, себто навесні та влітку. Водночас сонячні окуляри мають користуватися попитом круглий рік. І важко уявити, що в гардеробі справжнього модника може бути лише одна модель стильних сонцезахисних.

    По-перше, сонцезахисні окуляри потрібні для захисту очей від UV-променів. По-друге, вони стають завершальним акцентом у повсякденному образі або ж у іміджі з особливої нагоди. По-третє, сонцезахисні окуляри — це часто настільки стильний і цікавий аксесуар, що важко оминути його увагою.

    Нові колекції сонцезахисних окулярів у 2023 році почасти наслідують класику та актуалізують її, а почасти виглядають футуристично і випереджають сучасні модні тренди. Розкажемо, на які форми і кольори звернути увагу, щоб виглядати стильно цього сезону.

    Авіатори і «котяче око»

    Ці дві моделі, яким би брендом не були виконані, є шаною класиці. Авіатори або окуляри-краплі від початку задумувалися для використання пілотами, однак оригінальна форма і універсальність у поєднанні з різними образами роблять їх популярними серед людей різного соціального статусу та віку.

    Так само, окуляри «котяче око»: трохи грайливості та елегантності за рахунок направленого догори зовнішнього куточка оправи. Минають десятиріччя, а ця форма оправи не втрачає актуальності, а лише здобуває нових варіацій. У 2023-му році також.

    Авіатори і «котяче око» можуть бути виконані у різних палітрах, поєднуватися з геометричними лініями і личити абсолютно до різних іміджів. Водночас, не оминайте цю актуалізовану класику, якщо відчуваєте себе «на стилі».

    Оправи: чорні, білі, кольорові

    Тренд цього літа — це окуляри з чорними лінзами у чорній оправі. Виглядає стримано, зрозуміло, стильно. На противагу їм, у літніх колекціях знаменитих модних брендів можна зустріти і сонцезахисні окуляри у білій оправі. Часто це моделі масивних і виразних форм. Такими дуже вдало доповнюються пляжні або елегантні вечірні образи.

    А ще літо — це розмаїття кольорів. То чому б не споглядати на світ крізь окуляри з кольоровими лінзами. Або у яскраво-кольорових оправах. Керуючись цим, дизайнери додають до модних колекцій сонячні окуляри у різнобарв’ї палітр. А сезон 2023 обіцяє втримувати на піку популярності оправи неонових відтінків: кислотно-зелені, яскраво-жовті, багряно-червоні.

    Окуляри оверсайз і «маски»

    Такі моделі часто виглядають екстравагантно і не призначені для щоденного використання. Проте якщо плануєте активний спортивний відпочинок або ж полюбляєте епатаж, звертайте увагу на окуляри від світових брендів з дизайном, який приховує половину обличчя.

    Примітно, що ковідні часи потроху залишаються в минулому, а от у дизайні одягу і аксесуарів тенденції зберігаються. Окуляри-«маска» якраз з категорії таких.

    У пошуках свого улюбленого аксесуара цього літа ви можете блукати магазинами, а можете поринути в онлайн-шопінг. Так чи інакше нові сонцезахисні окуляри пасуватимуть, жодних сумнівів!

     
    | | | Распечатать
     
    Другие новости Киева по теме:

  • Хумус - корисна та поживна їжа, яка все популярніша
  • Оформлення документів на нерухомість – важливе питання
  • Весільна сукня – найлоговніший атрибут весілля
  • Особливості створення інтернет-магазинів
  • Митні послуги


  • Последние новости Киева
     
    Политика
    В бюджете Киева на 2022 год выделят средства на реконструкцию медицинских учреждений

    Мэр Кличко хочет вернуть Киеву районные советы

    Суд вероятно отменит незаконное решение об исполнении гимна в школах

    Из-за приезда президента Швейцарии в Киеве будут перекрытия на дорогах

    Записи, подтверждающие государственную измену Порошенко, слили в сеть

    Cтроительство в Киеве
    Послуги БТІ допоможуть вирішити будь-яке питання з будівництва

    Новостройка Rusaniv Residence приглашает будущих жильцов

    Решилась судьба долгостроя на улице Гончара

    Оформлення документів на нерухомість – важливе питання

    Киевский стадион «Старт» реконструируют в 2020 году

    Автомобили / Транспорт
    В Киеве планируют продолжать строительство метро

    В Киеве с 21 мая 2022 года поднимают стоимость проезда в маршрутках

    В киевском метрополитене могут переименовать станции

    Почему стоит купить квадроцикл сегодня?

    C 2022 года плата за проезд в общественном транспорте Киева существенно повысится



    Регистрация  |  Добавить новость  |  Обратная связь
    © 2009-2021, KIEVSTREET.NET, Перепечатка материалов приветствуется, но разрешена только при наличии гиперссылки на источник.